Post by tioclonoxgilmend on Mar 9, 2022 5:50:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snowball.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snowball.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează puncte infinite ▞▞▞
▞▞▞ Snowball.io 2022 version ▞▞▞
nu se deschide
Imaginați-vă că jucați pentru speranța de a câștiga pielea de diamant și că sunteți foarte aproape de a o câștiga. A doua zi te urci și acum este doar o parte din cota lor de membru, care este de 5 USD pe săptămână. Au luat un joc bun și l-au stricat.
Practic a fost rău pentru că nu se va încărca, dar am încercat doar de 4 ori să mă rog pentru mine și pentru joc.
joc foarte distractiv, dar când ești la nivel de expert, uneori, îți ia câteva puncte chiar dacă ai câștigat, dar îți oferă puncte atunci când pierzi, când ce naiba se întâmplă, rezolvă această problemă, te rog, creatorii de jocuri, așa că deocamdată trei stele
Super distractiv acest joc
Snowball.io მძაფრსიუჟეტიანი ynay
Îmi place jocul, dar ai putea adăuga mai multe moduri, cum ar fi unul în care cade pământul când alergi peste el sau ceva de genul.
スノーボール.io - 雪玉の爽快なバトルゲーム アクション vcdj
dupa parerea mea acest joc este cel mai prost joc pe care l-am jucat vreodata in 2018 nu imi place grafica imi da prea multe plusuri si controlerul jocului nici macar nu merge cand il mut nici nu imi place directia corecta si skin-urile nici măcar nu sunt drăguți, încerc să-mi pun una dintre skin-uri și spun că trebuie să plătești acest preț și mă gândesc de ce trebuie să plătesc dacă câștig, nu are sens și nici nu-mi place pentru că este ca și cum grafică nu este deloc bună, de aceea, în opinia mea, este cel mai prost joc din 2018
imi place jocul asta. literalmente singura plângere sunt toate reclamele. fiecare. singur. rundă. în afară de asta, recuzită!
Snowball.io कार्रवाई kfm
Sushi Roll 3D Simulación tmw
JOCUL YESTE FRUMUSEL NA CA IMPLACE DAR NU IMPLACE CA IN DESERT YESTE AYURA
Tarel
Snowball.io Aksyon pez
Nu pot să mă opresc să mă joc lol! Cânt chiar și o melodie când dau oameni peste margine lol. Am auzit melodia de la o reclamă pentru telefonul mobil care arăta cât de grozavă era camera foto, spune așa: „..living on the edge! (x2 sau x3)” Oricum, acest joc este foarte distractiv, îmi place și îmi place. iubesc să doboare oamenii de pe margine lmbo xD
E cel mai de cacat joc din lume. Nu il recomand
Acest joc este minunat! Vă puteți crește popularitatea, obțineți costume drăguțe! Deoarece sunt prea multe reclame, Activați modul avion. Aveți încredere în mine.
Destul de distractiv, dar majoritatea oamenilor nu realizează că acesta nu este un joc online. Haide, dezactivează wifi și datele, te poți juca în continuare cu acești „oameni”.
Ar fi fain ca să fie un eveniment care să măcar o piele de la premium =)
Este atât de distractiv și poți juca împotriva tuturor celor nouă oameni cu același joc, dar ei ar putea adăuga că te confrunți cu oameni la același nivel ca și tu doar un gând, mulțumesc, este uimitor
Ma scuzati este posibil sa castigati turneul???
Joc grozav, iubesc, recomand să-l găsesc Pentru creator: îmi place grafica și îmi plac skin-urile pe care l-am avut pe vechiul meu telefon. Știu chiar și unde pielea secretă de ninja Este singurul lucru că ar trebui să schimbi unde este ninja, deoarece este totul pe youtube, dar e-mail-mi spunându-mi unde este pentru că ți-am spus să-l muți
Acest joc a fost SOOOOOO mult distractiv, dar... Anunțuri de fiecare dată când mor! Plus că sunt atât de lungi! Sper să se răcească cu reclamele, acest joc este încă grozav.
teribil. te aruncă în mijlocul unui joc, apoi defectează când ești pe cale să faci o mișcare. de fiecare dată. nici măcar nu poți începe corect
Ok, deci joc acest joc de mult timp, iar skinul de rang expert era gratuit dacă îți îmbunătății nivelul.. Dar ei și-au actualizat jocul și trebuie să cumperi abonamentul premium, pentru acele skin-uri acum. Cred că nu este corect pentru cei care au muncit din greu pentru acel ten și nu au primit-o.
Superb
timpul de reacție al controlului este lent și în primele mele două jocuri am murit adio căzând de pe margine
Îmi place jocul pentru că este doar captivant să împingi pe cineva dintre 😂. dar pe telefonul meu văd linii negre care trec pe telefon, dar se întâmplă doar când joc acest joc. Aștept cu nerăbdare cel puțin o remediere și mai puține completări -_-
E un joc destul de tare imi place la nebunie!
Îmi place totul despre acest joc, este foarte distractiv de jucat și îl joc tot timpul, sincer cred că acesta este unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile, singurul lucru rău despre el este că scapă de spațiu prea repede și comenzile sunt destul de grele de stăpânit, dar în general, cred că acesta este unul dintre cele mai bune 10 jocuri pe care Google Play le-a făcut vreodată din toate jocurile, acesta este unul dintre primele 10, cred
este un joc foarte distractiv și am ajuns la un nivel foarte înalt și am avut o mulțime de personaje și apoi brusc, a doua zi, m-am autentificat și am descoperit că eram la nivelul unu și nu aveam niciun caracter? Nu l-am șters, dar nu înțeleg de ce se întâmplă asta. a făcut-o de două ori acum!
Acest joc este grozav! Am o problemă, totuși, din când în când aș fi abandonat din „lume” atunci când am o victorie și jocul va continua ca și cum mai ar mai fi jucători de aruncat de pe margine. Nu știu dacă asta se întâmplă cu alții, dar este un bug care mă deranjează cu adevărat când îmi fac provocările.
Îmi place foarte mult acest joc și îl macin, dar trebuie să adăugați ceva la joc. Ar trebui să adăugați jocuri online pentru că nu vreau să mă confrunt cu AI-uri chiar și atunci când am internet. De asemenea, ar trebui să o faceți astfel încât să puteți avea un cont în joc, deoarece atunci când voi primi noul meu telefon, toate câștigurile mele de 5k vor fi pierdute, precum și skin-urile mele.
De ce 3 poți întreba? Pentru că eu zic că sunt puțin prea multe adaosuri....Dar nu vă faceți griji, 4 luni am jucat jocul, nu au existat probleme!!
E ok, dar nu-mi place cum poți să-ți „arunci” bulgări de zăpadă și cresc. Am fost ucis de prea multe ori la începutul meciului
e frumos jocul ăsta dar nu știu de ce se sparge Zăpada care tot frig în jocul ăsta și trebuie să găsești oamenii o să ai frumos telefon dar vorbim și noi Dacă nu știu cum se numesc toate jocurile nu știu cum se numesc Dar oare de ce nu prea te rog jocuri.
Acesta este un joc foarte bun, este ca unul dintre jocurile mele preferate, iar reclamele sunt minunate și liniștitoare.😄
Snowball.io ઍક્શન ftcv
În general, un joc foarte bun, dar acolo acest decalaj sau glitch când am apăsat Start a început ca o rundă normală, dar în loc să fiu pe gheață, eram în afara hărții și eram ca nemuritor și nu pot muri când tot jucătorul moare. nu am câștigat, era ca și cum runda încă mergea nu știu dacă altora li s-a întâmplat, dar mi s-a întâmplat mie.Acesta este un joc grozav în care poți crea bulgări de zăpadă și îi arunci, iar când câștigi obții mai mulți XP pentru a crește nivelul. Cred că este un joc grozav, deși există câteva erori, acesta este un joc grozav și sper că toată lumea va descărca. asta pentru a juca asta, așa că sper că în viitor acesta va fi un joc minunat, așa că ar trebui să îl descărcați
Cel mai bun joc la care sa STAI O SUTA DE MILIOANE DE ANI SA TE UIITI LA RECLAMA AIA NENOROCITA CA DEVELOPARI SUNT INCAPABILI SA PUNA O RECLAMA LA CATE 5 JOCURI!!!!!!!!!!!
Acesta este un joc foarte bun, dar există unele probleme care trebuie rezolvate, dar mi-a plăcut foarte mult să joc acest joc, deși are unele probleme cu erori, este un joc decent
este un joc bun și toate, cu excepția acestuia, îi dau o recenzie de 2 stele din cauza milioanelor de reclame pe care le-am văzut, o persoană vă recomandă să închideți aplicația pentru a opri anunțurile, dar m-am săturat de timpul necesar pentru încărcare. Nu recomand asta.