Post by tioclonoxgilmend on Mar 9, 2022 5:53:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hiragana Pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hiragana Pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато монет ▞▞▞
▞▞▞ Hiragana Pro 2022 version ▞▞▞
Skins for Minecraft PE Tools psr
Програма дуже подобається, і я використовував її деякий час, але після Android pie вона відкривається лише в повноекранному режимі, який розтягує символи... будь ласка, виправте це тут і на katakana pro, якщо це можливо, оскільки це спотворює, як вони мають виглядати.
Hiragana Pro 教育 drm
Допомагає запам’ятовувати героїв. Чудовий спосіб переглянути те, чого ви навчилися.
дуже добре, я витрачаю лише тиждень, щоб запам’ятати всі символи хірагани, ця програма є однією з найкращих програм для використання, і хоча в ній є реклама, але вона все одно чудова
Чесно кажучи, трохи розчаровує. Ви не отримуєте жодного реального знайомства з символами, і вас просто кидають. Я думаю, було б краще, якби вас познайомили з ними до того, як вас кинули в діяльність, і під час діяльності завжди чуйте звук і дозволяйте нам це повторюється, якщо потрібно. Можливо, коли діяльність стає складнішою, її можна забрати, але це потрібно на початку.
Чудовий додаток. За годину я добре вивчив японську хірагану, а між ними подрімав. Вам доведеться заплатити, щоб отримати доступ до інших стилів навчання, але навіть без цього цей додаток був дуже чудовим. Це було так легко навчитися, дякую! Оновлення: я купив вам половину груші розробника, сподіваюся, вам сподобається
Чудовий додаток! Я зміг освоїти хірагану за тиждень за допомогою цієї програми. Зробило вивчення хірагани веселим. Тепер я спробую їх версію Katakana Pro. Я рекомендую цю програму всім, хто намагається вивчити хірагану!
Це фантастичний додаток! Це дійсно допомогло мені запам’ятати хірагану! Я з нетерпінням чекаю, щоб використовувати його більше
Чудово допомагає у запам’ятовуванні. У ньому майже немає реклами та має дуже організований інтерфейс.
Мені подобається ця програма, вона дійсно допомагає, хоча я хочу, щоб рандомізація була більш випадковою, тому що я на моєму останньому рівні і символи, які не відображаються, показуються рідко, я хочу, щоб іноді це відбувалося випадковим чином, а не повторювалося, що перевіряє кожен символ до тих пір, поки йому не знадобиться показувати щось інше, тому що іноді більшість символів відображається повторно, ніж будь-які інші символи. Це змушує мене забути символи, які я вперше дізнався з програми
я це дуже люблю. Таким способом дуже легко запам’ятати. Також додаток виглядає Morden і красиво. Я купив повну програму і мені подобається.
Hiragana Pro Edukacja avxt
Я хотів би придбати "Без реклами", якщо це можливо, як підтримку для розробника. Хороша робота
Відмінний додаток! Це чудовий ресурс для вивчення хірагани. Дуже рекомендую тим, хто починає вивчати японську мову!
Щойно завантажив його сьогодні, щоб допомогти мені вивчити Харігану, і я дійсно вражений тим, як це змушує мене запам’ятати їх, і це саме те, що я шукав. Дякую
Чудовий метод вивчення хірагани. Купив професійну версію і з нетерпінням чекаю вер. 2.
виглядає жахливо - жахливо розтягується. будь ласка, центруйте інтерфейс користувача, не розтягуйте його - непридатний для використання
Мені дуже сподобався цей додаток. Це допомогло мені розпізнати символи хірагани практично за один день. Це буде корисно для практики та полегшить мій урок японської мови
Hiragana Pro 教育 drm
Чудовий додаток для швидкого запам’ятовування хірагани. Проста, ефективна та платна версія – це вигідна угода. Ви можете вибрати між миттєвим варіантом з множинним вибором або опцією «Торкніться, щоб побачити», яка дає змогу згадати значення до того, як ви отримали множинний вибір, фактично надаючи вам 2 рівні складності. Чудовий додаток, дуже рекомендую 11/10.
Чудовий додаток для вивчення хірігани! Я навчився цього швидше, ніж дивлюся відео на YouTube! Щойно ви закінчите вивчати весь набір, якщо ви не купите платну версію, я відчуваю, що більше нічого не можете зробити з нею. Я розглядаю можливість придбання платної версії в майбутньому.
Я дуже радий, що ви отримуєте дійсно чудове навчання за таку низьку ціну! Єдине, що я хотів би бачити, — це вчитися з обох «напрямків»: додаток добре підходить для того, щоб навчитися розпізнавати романджі фігури Хірагани, але, принаймні, мені важко знати, що писати Хірагана, коли я просто читай романджі. Я вважаю, що такий спосіб вимагатиме більш активного навчання. Крім того, було б чудово, якби ви могли просто написати хірагану самостійно. Тоді я був би радий заплатити більше!
Оновлення гарні. Я думаю, що було б краще, якщо б ми могли провести тест, як варіант, де ви показуєте коротку фразу символів хірагани, тоді ми введемо нижче, як її прочитати як один. Це було б чудово!
Я постійно використовував цю програму. Я втратив інтерес до вивчення японської мови і видалив це. Тоді я перезавантажив сьогодні. Увесь додаток мовчить. Я справді спробував усе, і всі мої інші програми працюють.
Чудово, тому що це так повторюється. Переконайтеся, що ви ДІЙСНО знаєте хірігану, перш ніж закінчите. Я намагатимусь використовувати це та додаток katakana pro щодня.
Урок тривав близько 1 години, він навіть не припинявся. Це ніби чекало, коли я помиляюся, це так дратує. Навіть якщо ви заповнили планку, це не зупинилося. Переглядає все як 10 разів. У моїх вухах дзвенить. Будь-хто може зійти з розуму від цього, якщо ви повторите це.
Я використовував katakana pro, перш ніж затвердив, що це одне з найкращих додатків для вивчення японської мови. це варте вашого часу, особливо для новачків!!! Чудовий творець роботи!
натрапив на збій. коли ви потрапляєте в розділ ra, відповідь для символу ne змінюється на re замість ne.
Сугуй
ця програма дивовижна! Я щойно почав хірагану сьогодні і дуже вдячний за цю програму! на мою власну думку, ця програма дуже корисна для новачків, які намагаються освоїти систему хірагани.
Додаток чудовий. З цим я зміг освоїти хірагану приблизно за тиждень. Я просто хотів би, щоб був варіант дослідження для ВСІХ типів (основний, голосовий і комбінований) в одному тесті. Те саме з Katakana Pro.
Ця програма дивовижна, вона дуже інтуїтивно зрозуміла, вона знає, коли певні символи потрібно повторити, щоб ви могли їх отримати, прогрес відчувається дуже добре, він не просто забуває про речі, які ви навчилися раніше, і намагається навчити вас чомусь іншому, він повертається старші персонажі, щоб переконатися, що ви не забули, я закохався в програму, і був ще більше здивований, коли решта програми була просто заблокована за невеликим платним екраном в 1 долар, дивовижно дякую вам за цих розробників.
Будь ласка, перегляньте мій огляд у Katakana Pro..
Чудовий додаток, дуже подобається. Він потребує більше рандомізованих послідовностей і більше шрифтів хірагани. Мені важко розпізнати символи, написані більш традиційним шрифтом.
Чудовий додаток для вивчення японської хірагани.
Це дійсно хороший додаток для запам’ятовування. Прогрес автоматичний, але правильний темп, тому ви можете легко запам’ятати.
Ця програма чудова для вивчення хірагани, я настійно пропоную вам заплатити невелику суму, щоб допомогти розробникам і розблокувати інші варіанти
Мені дуже подобається ця програма, і вона допомогла з моєю хіраганою. Я роблю це приблизно півгодини на день для практики. Як і деякі інші рецензенти, я хотів би, щоб ви могли вказати, яку групу персонажів практикувати - я хочу витратити більше часу на роботу з останніми, оскільки я вже досить добре знаю перші рядки, але єдині варіанти - це випадковим чином вибирати всіх персонажів. або почати навчання знову.
Це дуже добре освіжило мою хірагану. Рекомендую для початку вивчення японської мови.
Hiragana Pro 教育 drm
Так близько до ідеального. На жаль, співвідношення сторін програми не відповідає належному масштабу моєї моделі фото мене (Galaxy Note 9). Крім того, деякі аудіокліпи мають низьку якість і їх незручно слухати навіть на низькій гучності.
Справді хороший спосіб вивчити хірагану та її партнера для катакани. Робить навчання цікавішим. Або нарівні з падінням програми (щодо хірагани та катакана Оно) за частку від вартості!
Чудовий. З цим навчився читати хірагану за 2 дні. Ідеально підходить для початківців.
Це, без гіпербол, найкращий спосіб, який я знайшов, щоб швидко й ефективно вивчити хірагану. Ви можете вивчити основні символи хірагани безкоштовно, але доступ до всіх них коштує всього 2,00 доларів США. Гроші дуже добре витрачені, не можу рекомендувати достатньо високо.
Хороший додаток, але хто б його купив, якщо є безкоштовні альтернативи, які включають голосові хірагани та катакани?
Hiragana Pro 教育 drm
цікаві способи вивчення японської мови, хороший інтерфейс користувача, подобається. 🙃
Ite дуже чудовий додаток. Добре допомагає запам’ятати та розпізнати.Крім того, це не допоможе вам вільно говорити.
Дуже легко просто взяти і почати використовувати. Дуже зручний і дуже радий, що знайшов цю програму. Я використовував його лише близько півгодини і вже знаю, що це буде дуже корисним для моєї мети вивчення японської мови. Я не пробував жодної платної версії, але безкоштовна ідеально підходить для мене, коли я намагаюся почати
Саме те, що я шукав, став преміум-класом, щойно я спробував його. Це 1$ добре витрачено. Подобається цей додаток і розробник.
Непогано, просте вивчення катакани